Get your own planet in online strategy Xcraft. Conquer the cosmic space, create your own empire! QUICK START (2 minutes): for Humans or for Xerjs +2500 of metal +2500 of minerals

Responsible: Семен  

3D Overload

Post  Post #1 
Reputation 15
Group toss Alliance BATTLESTAR 34 10 59 Points 1 844 189 Messages 29
Im having an issue with graphics card overload , never had this before , https://prnt.sc/umgnkw , https://prnt.sc/umgquw
Its real slow and lags when i try to close the browser google chrome , however i was able to zoom out , once zoomed out i can move freely and the overload stops
when i zoom out it shows an artefact / possibly a comet ? in the overview https://prnt.sc/umgrz9
Third class award

Third class award

This award can be exchanged for fleet award. It is issued for assistance in addressing bugs in game.

Reward issued by: Семен

23 September 2020 16:09
23 September 2020 16:09
Post  Post #2 
Reputation 3
Group humans Alliance Heroic Hegemony 12 4 12 Points 196 929 Messages 3
DexterMorgan, your talking about galaxy view? I have that issue too... I was on a really good desktop with 6gb video card. Only time i havent had more than a 10 second load time.. I also need really fast internet to zoom out... There is too much info to download to view galaxy. Sometimes even in overview
24 September 2020 04:17
24 September 2020 04:17
Post  Post #3 
Reputation 15
Group toss Alliance BATTLESTAR 34 10 59 Points 1 844 189 Messages 29
hi , no this is in the Overview , problem cleared it self , reported it anyways
and it was much longer than 10 second load times , the handbrake was involved

about the galaxy it loads slower sometimes , otherwise no issue there
25 September 2020 11:24
25 September 2020 11:24
Post  Post #4 
Reputation 75
Group Terminator 34 9 9 Messages 3194
DexterMorgan, this "comet" is a part of debris from ripping by Ripper. will look into it. Thanks.
5 October 2020 19:47
5 October 2020 19:47
Post  Post #5 
Reputation 15
Group toss Alliance BATTLESTAR 34 10 59 Points 1 844 189 Messages 29
Thanks, it happened again one more time since this topic, this time at the ripe station , F5 clears the issue

Can I ask why there is no gun on the ripe stations , is there a balance issue?
6 October 2020 02:30
6 October 2020 02:30
Post  Post #6 
Reputation 75
Group Terminator 34 9 9 Messages 3194
Quote: DexterMorgan
Can I ask why there is no gun on the ripe stations , is there a balance issue?
Yep.


Quote: DexterMorgan
it happened again one more time since this topic, this time at the ripe station
Looks like problems was in ripper`s debris animation, made some changes, so I thinks I solved it. Thanks, DexterMorgan
6 October 2020 17:57
6 October 2020 17:57

Information

You are not authorized

1 users are reading the topic (guests: 1)

Users: 0