Evolver, )))я такой древний что помню еще томатный сок в разлив в овощных магазинах.10 копеек стакан,и на прилавке стояла солонка и ложка чайная-солить сок) полложки соли.а то и ложка-очень бодрило))
счас в ютюбе наткнулся на комментарий здравомыслящего украинца-"Дякую. Але по них, судять і про мене і про інших нормальних, я не буду говорити цифрами, бо не знаю статистики співвідношення, але мій знайомий, за підтримки отаких смі, до цього часу впевнений, що майдан відбувся завдяки його присутності. Він з гордістю розповідає, що виколупував каміння і кидав в ,,Беркут'', але той факт, що його в армію не взяли, бо в нього панічний страх суспільства і хворіє енурезом він не розповідає. Тобто пісяється, але революціонер, або революціонер який пісяється. Я давно читав книгу ,, Собаче серце'' і якось віднісся до неї, як до художньої, а зараз перечитав її і зрозумів, що вона документально-історична. Дякую Вам. Здоров'я."-разговор как раз про тех .кто верит укропропаганде телевизионной.желающие могут найти сами-видео с названием"Неспешная беседа с Антоном, который все измеряет деньгами"