inflation in the game, double inflation for officers.
Good evening, dear senators.
I personally don't understand. I need an explanatory team.
The price of office buildings has always been indexed to dollar inflation, as far as I remember. If I'm wrong, please correct me.
I then propose reducing the price of office buildings by 25%, since inflation has already been factored in.
I personally don't understand. I need an explanatory team.
The price of office buildings has always been indexed to dollar inflation, as far as I remember. If I'm wrong, please correct me.
I then propose reducing the price of office buildings by 25%, since inflation has already been factored in.
22 days ago
за 2 офики все время росли в цене это они не учитывали
22 days ago
Хд приравнян к доллару: 0.02 за хд, саму инфляцию в долларе мы не учитывали, хотя цены росли и в долларах.
Ожидается повышение официвльной стоимости хд до 0.025.
Офицеры немного подешевеют в хд в честь дня рождения проекта, но из-за роста стоимости хд в долларах суммарно всё равно подорожают 😆
Ожидается повышение официвльной стоимости хд до 0.025.
Офицеры немного подешевеют в хд в честь дня рождения проекта, но из-за роста стоимости хд в долларах суммарно всё равно подорожают 😆
22 days ago
Для администрации проекта: разработать и внедрить решение для обеспечения доступности игры без изменения исходного кода и сохранения целостности проекта.
Это на первом плане.
----
А потом уже инфляция, доллары, маржа, нефть.
Это на первом плане.
----
А потом уже инфляция, доллары, маржа, нефть.
20 days ago
Reputation 1170
Group humans
Alliance Cyberdyne Systems Models
102
34
90
Points 17 335 784
Messages 8079
Quote: Digger
Для администрации проекта: разработать и внедрить решение для обеспечения доступности игры без изменения исходного кода и сохранения целостности проекта
Ты хоть сам понял что сказал?20 days ago
Information
You are not authorized
1 users are reading the topic (guests: 1)
Users: 0